Menu
Winkelwagen

Hondenbotten Blog RSS Feed

01 feb. Stralende vaat dankzij het juiste vaatwas middel
Karel 0 1544
Stralende vaat dankzij het juiste vaatwas middelBen jij ook zo verknocht aan je vaatwasser? Een uitvinding waar heel veel huishoudens dankbaar gebruik van maken. Nooit meer vuile vaat op het aanrecht en je bespaart heel veel tijd omdat je de afwas ..
10 mei Bijna vakantie; gaat je hond mee of niet?
Karel 0 15586
Heel veel mensen maken op dit moment plannen voor de komende zomervakantie. Blijven we in Nederland of gaan we naar het buitenland? En wat doen we met de hond? Gaat hij mee, zoeken we een oppas of een pension? Voordat je verder plannen maakt is het v..
29 aug. Klusje voor nà de zomer: vloer schoonmaken!
Karel 0 81742
In de zomermaanden ben je meer buiten dan binnen. Vooral deze zomer hebben we ongetwijfeld weinig tijd binnen doorgebracht. Geldt speciaal voor de keuken want als de zon schijnt sta je weinig in de keuken te koken; lekker eten doe je buiten en barbec..
09 apr. Hondenbotten of Kluiven?
Karel 0 1622
Een kluif of hondenbot klinkt alsof je een snoepje geeft aan je hond. Maar dat is echt niet het geval! Ja, tuurlijk, je hond vindt een bot heerlijk en het is voor hem ook wel een extraatje, een beloning. Maar het is een essentieel onderdeel van zijn ..
19 dec. Bijna kerst; hoe brengt je hond de feestdagen door?
Karel 0 1072
Het is over een paar dagen kerst en dat is het moment om voor iedereen cadeautjes te kopen. Wil jij je hond ook graag verwennen met de feestdagen? Geef hem dan iets waar je hem heel veel plezier mee doet en zorg er ondertussen voor dat zijn gebit en ..
27 sep. Hondenbotten: méér dan een traktatie
Alexander 0 1227
Omdat iedere hond verwend mag worden!Je hond het juiste voer geven is de basis voor een goede gezondheid van je huisdier. Vers vlees of brokken; in de meeste gevallen is hondenvoer volledig voer en hoef je hier niet veel meer aan toe te voegen. M..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6